Privélessen

Gecertificeerd Gedragstherapeut en Kynologisch Instructeur I, II,III

Gedragstherapeut Gabi van Hall

Privélessen

Er kunnen redenen zijn, waarom je liever niet aan een cursus op de hondenschool wilt deelnemen, maar toch graag met je hond wilt trainen. Misschien ervaart je hond stress in een grote groep of wellicht ga je graag voor een persoonlijke aanpak waar de volledige focus op je trouwe viervoeter centraal staat.

De band tussen jou en je hond moet groeien en dat gebeurt, als je samen uitdagingen aangaat. In dat geval kan een privéles van Je Hond Begrijpen en prettige uitkomst bieden.

 

Het vertrouwen in je hond stijgt

Het vertrouwen in je hond stijgt, naarmate de oefeningen ingewikkelder worden, en de hond ervaart het plezier om met zijn baas te werken. Jullie worden trots op elkaar, want jullie hebben het tenslotte samen voor elkaar gekregen! En dat is het doel! Je kan les krijgen op verschillende niveaus. Beginnend bij basis gehoorzaamheid over gevorderde gehoorzaamheid tot obedience help ik je graag de puntjes op de i te zetten.

 

Zin om met je hond aan de slag te gaan?

Heb je zin om zo snel mogelijk met je hond aan de slag te gaan, of wil je graag wat extra lessen naast je cursus bij een hondenschool volgen voor puntjes op de i? Verstuur dan vandaag nog het contactformulier en ontvang advies op maat over het beste lesprogramma voor jouw hond. Voor de privélessen wordt een tarief van € 45,- per uur gerekend en de lessen vinden plaats in Baarn en omstreken.

Gedragstherapie labrador

Over Gabi

 Opgegroeid met honden en paarden in een dorpje in Beieren, aan de rand van de Alpen in Duitsland, kreeg ik mijn liefde voor dieren met de paplepel mee. Nadat ik mijn opleiding tot ‘Bereiter’/ruiter had afgesloten, ben ik met mijn man in Nederland gaan wonen. Hier heb ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur I, II, en III op de Martin Gaus academie gevolgd. Inmiddels geef ik al meer dan tien jaar les op de KC Gooi-en Eemland op verschillende niveaus. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan van puppylessen tot en met gedrag en gehoorzaamheid II. Om ook lichamelijke klachten beter te kunnen inschatten, heb ik in Duitsland een opleiding tot dierfysiotherapeut voor honden en paarden met succes afgerond. De laatste schakel, om de cirkel rond te krijgen, was de opleiding tot gedragstherapeut voor honden bij DogVision. Graag wil ik al mijn kennis en ervaring inzetten, om u en uw hond met eventueel probleemgedrag te helpen.

Meer advies nodig?

Vertoont uw hond gedrag, dat u niet begrijpt, of waar u last of hinder van hebt, maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Bereik ons via de mail of telefoon

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Het makkelijkste is de mail of telefoon. Wij nemen dan zo snel  mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook via de onderstaande knop een bericht sturen.

Telefoon

06-417 22 423

Email

gabi@jehondbegrijpen.nl