Puppytraining

 Gecertificeerd gedragstherapeut 

 Kynologisch instructeur I,II,III

Gedragstherapeut Gabi van Hall

Puppytraining voor alle puppies

Begeleiding bij je thuis geeft de mogelijkheid, om samen de meest ideale start voor een leven vol plezier en begrip voor je nieuwe pup te realiseren. Problemen voorkomen is immers makkelijker, als ze later te moeten oplossen. Of je nu alleen woont, samen met je partner of (kids) over de vloer hebt, een pup moet in iedere situatie veilig en goed op kunnen worden gevoed.

In elk huishouden is er een andere situatie. Door kleine veranderingen kan je vaak je pup al de weg wijzen van wat mag en wat niet mag in zijn nieuwe thuis.

Zorgeloos van de puppytijd genieten

Op vragen als benchtraining, zindelijkheidstraining, alleen blijven en de eerste socialisatieperiode kan individueel antwoord worden gegeven. Hierdoor kunnen we ter plekke kijken, hoe we het gedrag in goede banen kunnen leiden. Zo kun je zorgeloos van de puppytijd genieten. Want laten we eerlijk zijn, deze periode kan als behoorlijk hectisch worden ervaren en je wilt er altijd zeker van zijn dat de opvoeding zo goed mogelijk verloopt.

Privé puppytraining bij uw thuis

Door omstandigheden zou het voor u prettig kunnen zijn, om bij u thuis de eerste lessen met uw pup te volgen. Graag kom ik naar u toe en help u in de eersten waardevolle weken van de socialisatieperiode, om van uw pup een stabiele, vrolijke jonge hond te maken.

Wilt u graag begeleiding, of hebt u vragen, neem dan contact met mij op.

Bel of mail en dan bepalen we samen, wat de beste oplossing is.

 

Kosten: Intake: 50 euro per uur, vervolgafspraak 25 euro per half uur

Puppytraining
Gedragstherapie labrador

Over Gabi

Opgegroeid met honden en paarden in een dorpje in Beieren, aan de rand van de Alpen in Duitsland, kreeg ik mijn liefde voor dieren met de paplepel mee. Nadat ik mijn opleiding tot ‘Bereiter’/ruiter had afgesloten, ben ik met mijn man in Nederland gaan wonen. Hier heb ik de opleiding tot Kynologisch Instructeur I, II, en III op de Martin Gaus academie gevolgd. Inmiddels geef ik al meer dan tien jaar les op de KC Gooi-en Eemland op verschillende niveaus. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan van puppylessen tot en met gedrag en gehoorzaamheid II. Om ook lichamelijke klachten beter te kunnen inschatten, heb ik in Duitsland een opleiding tot dierfysiotherapeut voor honden en paarden met succes afgerond. De laatste schakel, om de cirkel rond te krijgen, was de opleiding tot gedragstherapeut voor honden bij DogVision. Graag wil ik al mijn kennis en ervaring inzetten, om u en uw hond met eventueel probleemgedrag te helpen.

Meer advies nodig?

Vertoont uw hond gedrag, dat u niet begrijpt, of waar u last of hinder van hebt, maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Bereik ons via de mail of telefoon

U kunt ons op meerdere manieren bereiken. Het makkelijkste is de mail of telefoon. Wij nemen dan zo snel  mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook via de onderstaande knop een bericht sturen.

Telefoon

06-417 22 423

Email

gabi@jehondbegrijpen.nl